Advies & ondersteuning

Natuurlijk ben jij voor jouw klant de vertrouwde partner, maar je kunt niet overal specialist in zijn. Daarnaast heb je misschien binnen jouw bedrijf niet altijd voldoende mensen om aan de vraag te voldoen. Wij helpen ook graag bij het adviseren van jouw klant en het uitrollen of ondersteunen van onze oplossingen.

Onderbouwde keuze

Welke internetverbinding kan er worden geleverd op een locatie? Welke aanbieders bieden dergelijke verbindingen? Welke apparatuur geeft optimale prestaties in combinatie met Voice over IP? Welke mobiele provider is het best te combineren met Xelion of een specifieke klantoplossing? Wij geven uitgebreide onderbouwing bij ons advies en helpen de klant te overtuigen van de aangeboden oplossing.

Bijzondere aanvragen

Glasvezel in een weiland? Gebruik maken van aanbiedingen op een terrein met vraagbundeling? Een trunk om mee naar Israël te bellen? Of het verbinden van de klantlocatie in de USA? Wij helpen je met het onderzoeken van de mogelijkheden en maken gebruik van ons netwerk om altijd een passende oplossing uit te werken, waarmee jij de klant kan overtuigen.

Handjes op locatie

Soms heb je een klus die te groot is om zelf uit te voeren. Zoek je een specialist voor de configuratie van een router of inrichting van een Xelion-omgeving. Wij leveren handjes op locatie bij jouw klant, uiteraard uit jouw naam. 

Training

Wil je een inspiratietraining verzorgen bij een klant of een gebruikerstraining voor de nieuwe Xelion-omgeving? Wij helpen jou met het verzorgen van een klassikale of een-op-een-training bij de klant op locatie.

Meer informatie

Gebruik maken van ons advies & ondersteuning? Neem contact op via info@ccexperts.nl of 071-7630510.

Reseller worden?

Wil je meer weten over de resellermogelijkheden van CC Experts? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.