Maatwerk

Soms is er geen standaardoplossing voor een communicatie- of connectiviteitsvraagstuk. CC Experts helpt jou zoeken naar de juiste oplossing, zowel in software als hardware.

In software

Jouw klant heeft verschillende standaardoplossingen: een financieel pakket, een CRM-pakket en een VoIP-oplossing zoals Xelion of 3CX.

Een telefoniegesprek opstarten vanuit het financieel pakket of de gespreksinformatie verwerken in het CRM-pakket. Het zijn vragen waar jij misschien niet zomaar een antwoord op hebt. Wij helpen jou bij het invullen van dit soort klantvragen. Onze ontwikkelaars realiseren een stukje maatwerk dat exclusief voor jouw klant een oplossing biedt. Hoe gekker de vraag, hoe leuker wij het vinden!

In hardware

De klant heeft een verouderde telefonie-oplossing en zoekt naar uitbreiding op een moderne manier. Een uitdaging, met verschillende vraagstukken:

  • Hoe kan het oude systeem de beschikbaarheid van medewerkers zien op het nieuwe systeem?
  • Is het mogelijk om een zusteroproepsysteem in een bestaande installatie te combineren met een moderne VoIP-oplossing?​

CC Experts is specialist in moderne oplossingen, dit is gebaseerd op vele jaren ervaring. Met ons netwerk en kennis garanderen wij de meest creatieve én betrouwbare hybride oplossingen. Deze oplossingen bieden jouw klant de mogelijkheid om van een traditionele omgeving naar een moderne omgeving te groeien.

Meer informatie

Benieuwd of wij jouw vraagstuk kunnen oplossen doormiddel van maatwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@ccexperts.nl of 071-7630510.

Reseller worden?

Wil je meer weten over de resellermogelijkheden van CC Experts? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.