Over ons

CC Experts is opgericht door Erwin du Prie en Barry Verdel. Beide hebben meer dan twintig jaar ervaring in telefonie- en connectiviteitsoplossingen en adviseren jou als ICT-, telecom- of installatiebedrijf graag over een passende VoIP-totaaloplossing voor jouw klanten.

Doel

Het doel van CC Experts is om ICT-, telecom- en installatie-partijen te faciliteren om op eenvoudige wijze VoIP-toepassingen te kunnen leveren aan hun klanten. Wij nemen hierbij al jouw vragen en zorgen over installatie en implementatie uit handen.

Werkwijze

Wanneer jij je aanmeldt als reseller bij CC Experts hoef jij je niet druk te maken over de werking van een telefoniecentrale en VoIP. Wij organiseren de implementatie van de VoIP-telefooncentrale bij jouw klanten of sturen onze medewerkers langs om jou daarbij te helpen. We bekijken of er voldoende bandbreedte is en kopen de belminuten zo scherp mogelijk in. Uiteraard verloopt het contact met deze klant via jou, desgewenst kunnen wij wel de facturatie voor jou uit handen nemen.

Reseller worden?

Wil je meer weten over de resellermogelijkheden van CC Experts? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.