Xelion

De moderne VoIP-telefonie oplossing. Xelion is specifiek gericht op de zakelijke markt en in Nederland ontworpen. Het systeem kenmerkt zich door de grote gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden en schaalbaarheid. Hierdoor biedt Xelion jouw klanten een totaaloplossing voor communicatie.

Voordelen van Xelion aanbieden aan jouw klant

  • Multi device: vaste telefoon, pc, laptop én smartphone
  • Gebruiksgemak: zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen
  • Adresboek: compleet en up-to-date adresboek op ieder device
  • Recording: mogelijkheid om ieder gesprek op te nemen en na te luisteren
  • API: naadloze integratie met andere softwarepakketten

CC Experts jouw partner voor VoIP-telefonie

Je zoekt een partner voor het aanbieden van VoIP, om jouw klanten een totaalpakket te leveren. CC Experts is jouw partner. Jij hebt het contact met de klanten en biedt de eerstelijns ondersteuning. Wij zorgen voor een goed werkend platform, eenvoudig door te belasten facturatie en ondersteuning bij installatie.

Ook bij complexe vraagstukken helpen wij jou graag met de juiste VoIP-oplossing. Hoe ingewikkelder, hoe leuker!

Meer informatie

Voor meer informatie over de diensten en mogelijkheden van Xelion verwijzen wij je graag naar www.xelion.nl. Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen in het aanbieden van VoIP? Je kunt ons bereiken via info@ccexperts.nl of 071-7630510.

Reseller worden?

Wil je meer weten over de resellermogelijkheden van CC Experts? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.